Om MaLuna Yoga

En kold dag i det tidlige forår deltog jeg på mit livs anden eller tredje yogaklasse. Pludselig var noget anderledes. Jeg kunne ikke stoppe igen, og siden foråret 2012 har jeg haft en fast egenpraksis, der hele tiden udvikler sig. Nogle dage er det vilde flow-sekvenser, andre dage er det yin yoga og meditation, der er i fokus.

Yogalæreruddannelse og kurser

Jeg tager løbende uddannelser og på kurser og masterclasses, ligesom jeg studerer litteratur om yoga. Jeg har blandt andet deltaget på masterclasses med Simon Krohn, Birgitte Gorm Hansen og Pernille Dybro.

2018: 80+ timers gravidyogalæreruddannelse ved Sattva Yoga og Maria Allingham.

2017: Weekendkursus i Fascial Flow Yoga med Birgitte Gorm Hansen

2017: 40 timers yin yogalæreruddannelse ved Joe Barnett (Paul Grilleys senior student).

2016: 200 timers hatha yogalæreruddannelse ved AyurYoga Eco Ashram i Indien. RYT 200 certificeret.

2014: 50 timers yogalæreruddannelse i hatha og vinyasa/flow-yoga fra Fitness World Academy ved Marie Meldgaard og Louise Justesen.

Yogaundervisning

Jeg har undervist yoga siden april 2014 og har undervist utallige yogaklasser. Jeg tilbyder også enkeltundervisning og yogaundervisning som events – fx til polterabend – og yoga for virksomheder. Skriv til mig på malunayoga(at)gmail.com

Yoga-events

2017: Underviste i “Åbn dit hjerte – chakra yoga” til Yoga Days 2017 i Aarhus

2016: Deltog i Copenhagen Yoga Festival 2016. Læs om min oplevelse her

2016: Deltog i Aarhus Yoga Days 2016

Se mere

Du kan læse mere om min baggrund på LinkedIn, på min blog Bærmonster.dk og på marianneluna.dk.

Du kan også finde mig på Instagram og på Twitter.